Hamvak szórása

Hamvasztásos temetés egyik közkedvelt módja a hamvak szétszórása.

Teljeskörűen vállaljuk az elhunytak hamvasztását és a hamvak szórását a budapesti állami temetőkben beleértve a Fiumei Sírkertet és az egyházi temetőkben.

A hamvakat az alábbi temetési módokon lehet temetni:
 • Hamvak vizes bemosása osszáriumban (Pl: Fiumei Sírkert)
 • Hamvak száraz szórása (Pl: Szent Gellért templom)
 • Hamvak szórása a Dunán

Legyen szó bármelyik temetkezési formáról, mi örömmel segítünk Önnek. Meghallgatjuk igényeit, kívánságait és azok szerint segítünk kiválasztani az Önnek megfelelőt.

Hamvasztásos temetkezési eszközeink széles választékban várják Önt. Otthonos irodánkban közel 100 különböző urna közül választhat, amelyeket különböző országokból és gyártóktól gondosan válogattunk össze. Választhat hozzá megfelelő színű és mintájú urna szemfedőt. Urna földbe temetés esetén különböző férőhellyel (Egyszemélyes, kétszemélyes, négyszemélyes) rendelkező keszont javaslunk, amely arra szolgált, hogy az urna ebbe kerül eltemetésre, így nem érintkezik a földdel, illetve rátemetésnél pedig egyszerűbb a további urnák elhelyezése a sírban. Segítünk a megfelelő sírjelző vagy sírjelző kereszt kiválasztásában, intézzük hozzá a plakett feliratozását, illetve különböző urna leeresztő közül tud választani. Abban az esetben ha a temetést szeretnék személyesebbre szabni, úgy a ravatalozóban az elhunyt is fotóját nyomdában legyártatjuk és egy állványra kihelyezzük. Megszervezzük a polgári vagy egyházi búcsúztatást, igény szerint trombitás fújja el sírba helyezésnél az „Il Silenzio” című zeneszámot. Szívesen segítünk a halotti tor megszervezésében. Partnereink révén pedig bármilyen sírköves munkálatot elvégzünk, illetve a megálmodott virág és koszorú költeményt is a temetésre szállíttatjuk.

Egyedi lehetőségként csak a mi irodánkban elérhetőek az elhunyt hamvaiból készített egyedi személyes ékszerek. Nyaklánc medalion, karkötő medál, illetve fülbevaló is választható.

Teljes körű hamvasztásos temetési ügyintézés:
 • Kórházi ügyintézés és hűtési díj rendezése
 • Halotti anyakönyvezés
 • Statisztikai hivatal felé a haláleset bejelentése
 • Hagyatéki ügyintézés
 • Nyugdíj ügyintézése
 • Özvegyi nyugdíj ügyintézése
 • Teljes körű hamvasztási ügyintézés
 • Elhunyt szállítása a hamvasztó üzembe
 • Hamvasztási eszközök ellátása
 • Temetési eszközök kiválasztása
 • Elhunyt hamvaiból személyes ékszer készítés
 • Elhunyt fotójának elkészítése és kihelyezése a ravatalozóban
 • Temetői / templomi ügyintézés (Ravatalozás, időpont egyeztetést, befizetés)
 • Halotti tor megszervezése
 • Hamvak és eszközök szállítása temetőbe
 • Búcsúztató megszervezése
 • Virág, koszorú, dekoráció rendelése és kiszállítása a hajóra
 • Gyászterápia

Örömmel segítünk Önnek kérdése esetén, keressen minket bizalommal!

+ 36 30 400 8200

Végtisztesség méltó módon.
Mentesítjük Önt a temetési ügyintézés megpróbáltatásaiktól. Várjuk szeretettel a Mennyei Temetkezés irodájában

Nyitvatartás

 • Hétfőtől - Péntekig
  10:00 - 16:00
 • Szombat/Vasárnap
  Zárva
KIVÁLÓ értékelés
81 vélemény alapján
Köszönetemet fejezem ki a Mennyei Temetkezésnek a kedves és mindenre kiterjedő segítőkész hozzáállásukért. Rendkívüli módon kezelik a váratlan helyzeteket, mindvégig folyamatos a kapcsolattartás. Szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedett voltam.
Borbély
Borbély
2024-01-27
Tisztelt Mennyei Temetkezés! Köszönjük a gyors, pontos ügyintézést, lebonyolítást! Szolgáltatásokkal, kedvességükkel maximálisan meg vagyok elégedve.
Mariann Klimász
Mariann Klimász
2024-01-24
Kedves Mennyei Csapat! Kedves Jefte! Először is nagyon szépen köszönjük a kiemelkedő szolgáltatást amit a Mennyei csapat nyújtott a családnak. Nincsenek szavak hogy mennyire jól lett elintézve minden de ha lennének szavak akkor igy fogalmaznánk: Professzionális, Kedves, Kiemelkedő és Együttérző. Mivel Osztrák volt a kedves édesapu így a külföldi intézni valókat is nagyon profin tudta elintézni a csapat mivel már több tapasztalatuk is van, így szerencsére még a külföldi hatóságokkal se kellett foglalkozni, ami ugye nagyon macerás tud lenni. Nagyon szépen köszönjük a Mennyei csapatnak de főleg Jeftének. Die Familie Knoll bedankt sich sehr herzlich für die professionelle Abwicklung und wir werden die Firma Mennyei mit gutem Gewissen und mit ganzem Herzen weiterempfehlen. Vielen Dank, Familie Knoll
Oliver Matthews
Oliver Matthews
2024-01-19
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. A halálesetkor szokásos hivatalos teendőket és a temetés előkészítésével kapcsolatos feladatokat a cég elintézte helyettünk. Minden teljesen rendben volt. Köszönjük!
Zoltán Diófási
Zoltán Diófási
2024-01-15
Egy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetben, itt valódi segítséget és együttérzést találhat bárki. Maximálisan elégedett voltam mindennel! Ha valaki hozzájuk fordul, valóban nem kell semmivel törődnie, csak a gyásszal, mert minden terhet levesznek az ember válláról, sőt még a leírt szolgáltatásokon felül is volt amiben segítettek. Csak ajánlani tudom!
Attila Maros
Attila Maros
2024-01-15
Édesapám búcsúztatását intézték teljeskörűen,sőt még annál egy kicsit többet is,amiért külön hálás vagyok.Profik,türelmesek és empatikusak.Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zoltán kovács
zoltán kovács
2024-01-15
Maximális körültekintés és szakmai profizmus jellemzi a Mennyei Temetkezést, nagyon köszönöm a segítséget amit kaptam, minden flottul ment.
Andrea Zavagyák
Andrea Zavagyák
2024-01-09
Egy szülő halála hétköznapinak tűnik egészen addig, amíg nem a saját szülőnket veszítjük el. Ezért a temetkezési szolgáltatások igénybevétele sem mindennapos. Egyből és egyszerre kell óriási bizalmat szavazni egy szolgáltatónak. Nagyon hálás vagyok Mártának és Jeftének, hogy empatikusan, profin, rugalmasan és minden kívánságomat teljesítve támogattak ebben a fájdalmas időszakban, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzésétől egészen a gyásszertartás lebonyolításáig. Bátran ajánlom a Mennyei Temetkezést mindenkineki, aki éppen egy hasonló, fájdalmas időszak elé néz.
Laszlo David
Laszlo David
2024-01-08
Jó szívvel ajánlom őket. A szerződésben vállalt feladatokon túlmenően lelki segítséget nyújtottak a gyász elviseléséhez.
István Takó
István Takó
2023-12-29

Kapcsolatok