Öngondoskodás 3 tab

ma, holnap, és mindörökké.

Öngondoskodás

Mai világban igencsak ésszerű és megfontolt döntés, ha valaki előre megtervezi a végakarát. Ha nem szeretné váratlan költségekkel terhelni családtagjait egy rendkívüli halálesetnél. Irodánkban mindent el tud intézni egy helyen. Előre meghatározhatja minden részletét, hogy milyen módon, és hol szeretné a végső nyugalmát, továbbá széles választékunkból ki tudja választani a temetési eszközöket. Mindezek mellett a költségek optimalizálásában is segítünk, amely nem utolsó szempont.

Keresse bizalommal szaktanácsadónkat, aki szívesen segít Önnek és személyre szabott árajánlatot készít!

+36 30 400 8200

Kérjen tőlünk időpontot telefon vagy üzenetben és egy személyes találkozó keretén belül az összes fontos kérdést át tudjuk beszélni. Meghallgatjuk kívánságait és felvázoljuk az összes alternatívát, melyek közül Ön ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget.

Keresse bizalommal szaktanácsadónkat, aki szívesen elkészíti Önnek a személyre szabott árajánlatát!

+36 30 400 8200

Amennyiben elfogadja árajánlatunkat, akár még aznap lehetősége van az Öngondoskodási kegyeleti előszerződés megkötésére, melynek aláírása után Önnek már nem kell aggódnia, mi onnantól intézzük az Ön által előre meghatározott végakarata szerint az összes teendőt aktualitás esetén.

Keresse bizalommal szaktanácsadónkat, aki szívesen segít Önnek kérdés esetén!

+36 30 400 8200

https://mennyeitemetkezes.hu/wp-content/uploads/2023/03/Ongondi_service01-710x620-1-710x620.jpeghttps://mennyeitemetkezes.hu/wp-content/uploads/2023/03/Ongondi_service01-710x620-1-710x620.jpeg
Öngondoskodás Kontakt
Öngondoskodás Kontakt

ma, holnap, és mindörökké.

Keressen minket bizalommal

Ha gondolkodik Öngondoskodásban, ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

Keresse bizalommal szaktanácsadónkat, aki szívesen segít Önnek kérdései megválaszolásában

Végtisztesség méltó módon.
Mentesítjük Önt a temetési ügyintézés megpróbáltatásaiktól. Várjuk szeretettel a Mennyei Temetkezés irodájában

Nyitvatartás

  • Hétfőtől - Péntekig
    10:00 - 16:00
  • Szombat/Vasárnap
    Zárva
KIVÁLÓ értékelés
81 vélemény alapján
Köszönetemet fejezem ki a Mennyei Temetkezésnek a kedves és mindenre kiterjedő segítőkész hozzáállásukért. Rendkívüli módon kezelik a váratlan helyzeteket, mindvégig folyamatos a kapcsolattartás. Szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedett voltam.
Borbély
Borbély
2024-01-27
Tisztelt Mennyei Temetkezés! Köszönjük a gyors, pontos ügyintézést, lebonyolítást! Szolgáltatásokkal, kedvességükkel maximálisan meg vagyok elégedve.
Mariann Klimász
Mariann Klimász
2024-01-24
Kedves Mennyei Csapat! Kedves Jefte! Először is nagyon szépen köszönjük a kiemelkedő szolgáltatást amit a Mennyei csapat nyújtott a családnak. Nincsenek szavak hogy mennyire jól lett elintézve minden de ha lennének szavak akkor igy fogalmaznánk: Professzionális, Kedves, Kiemelkedő és Együttérző. Mivel Osztrák volt a kedves édesapu így a külföldi intézni valókat is nagyon profin tudta elintézni a csapat mivel már több tapasztalatuk is van, így szerencsére még a külföldi hatóságokkal se kellett foglalkozni, ami ugye nagyon macerás tud lenni. Nagyon szépen köszönjük a Mennyei csapatnak de főleg Jeftének. Die Familie Knoll bedankt sich sehr herzlich für die professionelle Abwicklung und wir werden die Firma Mennyei mit gutem Gewissen und mit ganzem Herzen weiterempfehlen. Vielen Dank, Familie Knoll
Oliver Matthews
Oliver Matthews
2024-01-19
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. A halálesetkor szokásos hivatalos teendőket és a temetés előkészítésével kapcsolatos feladatokat a cég elintézte helyettünk. Minden teljesen rendben volt. Köszönjük!
Zoltán Diófási
Zoltán Diófási
2024-01-15
Egy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetben, itt valódi segítséget és együttérzést találhat bárki. Maximálisan elégedett voltam mindennel! Ha valaki hozzájuk fordul, valóban nem kell semmivel törődnie, csak a gyásszal, mert minden terhet levesznek az ember válláról, sőt még a leírt szolgáltatásokon felül is volt amiben segítettek. Csak ajánlani tudom!
Attila Maros
Attila Maros
2024-01-15
Édesapám búcsúztatását intézték teljeskörűen,sőt még annál egy kicsit többet is,amiért külön hálás vagyok.Profik,türelmesek és empatikusak.Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zoltán kovács
zoltán kovács
2024-01-15
Maximális körültekintés és szakmai profizmus jellemzi a Mennyei Temetkezést, nagyon köszönöm a segítséget amit kaptam, minden flottul ment.
Andrea Zavagyák
Andrea Zavagyák
2024-01-09
Egy szülő halála hétköznapinak tűnik egészen addig, amíg nem a saját szülőnket veszítjük el. Ezért a temetkezési szolgáltatások igénybevétele sem mindennapos. Egyből és egyszerre kell óriási bizalmat szavazni egy szolgáltatónak. Nagyon hálás vagyok Mártának és Jeftének, hogy empatikusan, profin, rugalmasan és minden kívánságomat teljesítve támogattak ebben a fájdalmas időszakban, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzésétől egészen a gyásszertartás lebonyolításáig. Bátran ajánlom a Mennyei Temetkezést mindenkineki, aki éppen egy hasonló, fájdalmas időszak elé néz.
Laszlo David
Laszlo David
2024-01-08
Jó szívvel ajánlom őket. A szerződésben vállalt feladatokon túlmenően lelki segítséget nyújtottak a gyász elviseléséhez.
István Takó
István Takó
2023-12-29

Kapcsolatok