section-6c7c018
Alapvetően igen, de javasoljuk, hogy telefonon egyeztessenek előre időpontot, mert egy átlagos temetésfelvétel 1-1,5 óra. Ha éppen akkor érkeznek, amikor szaktanácsadás, vagy temetésfelvétel zajlik, akkor addig várni kell ameddig nem fejeződik be.

Ezért javasoljuk, hogy minden esetben egyeztessen előre időpontot szaktanácsadónkkal

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Az elhunyt alábbi dokumentumaira és irataira lesz szükség a gyors ügyintézés érdekében
(Ha esetleg valami nincs meg, ne aggódjanak, megoldjuk):

- Végrendelet (Ha rögzítve lett a temetés módja és helye)
- Halottvizsgálati Bizonyítvány
- Személyi igazolvány
- Lakcím kártya
- TAJ kártya
- Születési anyakönyvi kivonat
- Házasság esetén - Házassági anyakönyvi kivonat
- Válás esetén - Bírósági végzés a válásról
- Ha özvegy volt - Házastárs halotti anyakönyvi kivonat
- Vezetői engedély (Ha érvényes)
- Útlevél (Ha érvényes)

Ha van sírhely, ahova a temetést szeretnék intézni, akkor a sírhely számát hozzák magukkal.

Fontos, hogy ki rendelkezik a sírhely felett, mert az ő hozzájárulása is szükséges lesz a betemetéshez.

Továbbá kérjük mint megrendelő hozza magával a saját érvényes személyi igazolványát és lakcím kártyáját.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Igen! Nem probléma, ha még nem állították ki az elhunyt Halottvizsgálati Bizonyítványát (HVB).

Ha Ön a Mennyei Temetkezést bízza meg, Ön helyett elintézzük a szükséges dokumentumok átvételét a kórházban vagy az igazságügyi korbonctani intézetben

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Természetesen vállalunk a Fiumei úti sírkertben temetést is. Szerződésben állunk az összes budapesti temetővel.

Fiumei úti sírkertben az alábbi temetésre van lehetőség:
- szórás
- hamvak földbe temetésé
- urnafalban történő elhelyezés
- koporsós földbe temetés
- kriptába történő temetés

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Igen, együtt dolgozunk magasan kvalifikált virágkötő mesterekkel, akik különleges és Magyarországon egyedülálló virág formációkat készítenek, csakis első osztályú virágokból.

Irodánkban ki tudja választani a szükséges főkoszorút, mellék koszorút, urna vagy koporsó koszorút, dekorációt vagy álmodjon meg bármilyen virág kompozíciót a temetésre. A megrendelt virág költemények pedig ott fogják várni a temetésen.

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Egy temetés nagyon komplex és összetett. Minden temetés egyedi és nem létezik két egyforma. A temetés kiadásai különböző tételekből tevődnek össze.

Vannak olyan költségek, amiket az Önök nevében fizetünk ki és hatósági áras tételek, ilyen a kórházi hűtési költség, hamvasztás esetén a hamvasztási költség, a temetői költségek (Sírhely, ravatalozás, temetői díjak), egyéb költségek

A következő tétel temetkezési szolgáltató felé az ügyintézési, szállítási és egyéb költségek. Ezekhez jönnek hozzá a temetkezési eszközök (Urna, szemfedő, sírjelző, egyéb kiválasztott eszközök), illetve a kötelező hamvasztási eszközök (hamvasztási koporsó, egészségügyi egységcsomag, műanyagbetét) árai.

Majd pedig temetéskor a további közvetített szolgáltatások. A virágok, sírköves munkálatok, búcsúztató, plusz az egyéb egyedi kérések (Pl: Galambreptetés, zenészek, stb.)

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjuk Önnek készíteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen kollégánkkal időpontot egy személyes szaktanácsadásra

Árlista
Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200

Minden általunk nyújtott szolgáltatásról és értékesített eszközről számlát állítunk ki, melyhez párosul egy részletes elszámolás, hogy könnyen érthető legyen.

A számlát tudják készpénzzel vagy átutalással is rendezni.

A számlát temetés előtt kell kiegyenlíteni, de legkésőbb a temetést megelőző napjáig vagy a hamvak átvételéig.
Ha csupán lejárt az elhunyt személyi igazolványa az viszonylag egyszerűen orvosolható.

Ha nincs meg a személyi igazolvány, akkor egyéb érvényes okiratra lesz a szükség a Halotti Anyakönyv kiállításához.

Ha nem áll rendelkezésre semmilyen okmány, akkor is segítünk az anyakönyvezésben, ami ilyenkor komplikáltabb, de megoldható.

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Igen lehetséges, a jelenlegi hatályos jogszabályok ezt lehetővé teszik. Viszont ehhez szükséges különböző jogi nyilatkozat aláírása, amiben nyilatkozik a hamvak hazaviteléről.

Irodánk lehetőséget biztosít a hamvak szakszerű házhozszállításához, amit tapasztalataink alapján erősen javaslunk, mivel irodai átvételnél erős érzelmi hatások alá kerül a hozzátartozó így pedig kockázatos és balesetveszélyes a közlekedés.

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Természetesen, sőt javasoljuk is, hogy ha szeretnék hazavinni a hamvakat, semmiképp se sajátkezűleg intézzék a szállítást. Irodai átvételnél erős érzelmi hatások alá kerül a hozzátartozó így pedig kockázatos és balesetveszélyes a közlekedés.

Irodánk örömmel segít a hamvak szakszerű házhozszállításában.

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Igen. A teljes körű ügyintézés része a Halotti Anyakönyveztetés, a Statisztikai Hivatal felé a bejelentés, a Hagyaték felé a bejelentés, és nyugdíjfolyósító felé a bejelentés.

Igény esetén pedig özvegyi az nyugdíjat is elintézzük a hozzátartozó részére.

Keressen minket bizalommal!
+36 30 400 8200
Fleischer Márta
Fleischer Márta

Irodavezető

Végtisztesség méltó módon.
Mentesítjük Önt a temetési ügyintézés megpróbáltatásaiktól. Várjuk szeretettel a Mennyei Temetkezés irodájában

Nyitvatartás

  • Hétfőtől - Péntekig
    10:00 - 16:00
  • Szombat/Vasárnap
    Zárva
KIVÁLÓ értékelés
81 vélemény alapján
Köszönetemet fejezem ki a Mennyei Temetkezésnek a kedves és mindenre kiterjedő segítőkész hozzáállásukért. Rendkívüli módon kezelik a váratlan helyzeteket, mindvégig folyamatos a kapcsolattartás. Szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedett voltam.
Borbély
Borbély
2024-01-27
Tisztelt Mennyei Temetkezés! Köszönjük a gyors, pontos ügyintézést, lebonyolítást! Szolgáltatásokkal, kedvességükkel maximálisan meg vagyok elégedve.
Mariann Klimász
Mariann Klimász
2024-01-24
Kedves Mennyei Csapat! Kedves Jefte! Először is nagyon szépen köszönjük a kiemelkedő szolgáltatást amit a Mennyei csapat nyújtott a családnak. Nincsenek szavak hogy mennyire jól lett elintézve minden de ha lennének szavak akkor igy fogalmaznánk: Professzionális, Kedves, Kiemelkedő és Együttérző. Mivel Osztrák volt a kedves édesapu így a külföldi intézni valókat is nagyon profin tudta elintézni a csapat mivel már több tapasztalatuk is van, így szerencsére még a külföldi hatóságokkal se kellett foglalkozni, ami ugye nagyon macerás tud lenni. Nagyon szépen köszönjük a Mennyei csapatnak de főleg Jeftének. Die Familie Knoll bedankt sich sehr herzlich für die professionelle Abwicklung und wir werden die Firma Mennyei mit gutem Gewissen und mit ganzem Herzen weiterempfehlen. Vielen Dank, Familie Knoll
Oliver Matthews
Oliver Matthews
2024-01-19
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. A halálesetkor szokásos hivatalos teendőket és a temetés előkészítésével kapcsolatos feladatokat a cég elintézte helyettünk. Minden teljesen rendben volt. Köszönjük!
Zoltán Diófási
Zoltán Diófási
2024-01-15
Egy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetben, itt valódi segítséget és együttérzést találhat bárki. Maximálisan elégedett voltam mindennel! Ha valaki hozzájuk fordul, valóban nem kell semmivel törődnie, csak a gyásszal, mert minden terhet levesznek az ember válláról, sőt még a leírt szolgáltatásokon felül is volt amiben segítettek. Csak ajánlani tudom!
Attila Maros
Attila Maros
2024-01-15
Édesapám búcsúztatását intézték teljeskörűen,sőt még annál egy kicsit többet is,amiért külön hálás vagyok.Profik,türelmesek és empatikusak.Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zoltán kovács
zoltán kovács
2024-01-15
Maximális körültekintés és szakmai profizmus jellemzi a Mennyei Temetkezést, nagyon köszönöm a segítséget amit kaptam, minden flottul ment.
Andrea Zavagyák
Andrea Zavagyák
2024-01-09
Egy szülő halála hétköznapinak tűnik egészen addig, amíg nem a saját szülőnket veszítjük el. Ezért a temetkezési szolgáltatások igénybevétele sem mindennapos. Egyből és egyszerre kell óriási bizalmat szavazni egy szolgáltatónak. Nagyon hálás vagyok Mártának és Jeftének, hogy empatikusan, profin, rugalmasan és minden kívánságomat teljesítve támogattak ebben a fájdalmas időszakban, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzésétől egészen a gyásszertartás lebonyolításáig. Bátran ajánlom a Mennyei Temetkezést mindenkineki, aki éppen egy hasonló, fájdalmas időszak elé néz.
Laszlo David
Laszlo David
2024-01-08
Jó szívvel ajánlom őket. A szerződésben vállalt feladatokon túlmenően lelki segítséget nyújtottak a gyász elviseléséhez.
István Takó
István Takó
2023-12-29

Kapcsolatok