Dunai hajós szórás

Dunai hajós szórás

A hamvak szórása a Dunán a búcsúztatás egyik legmeghatóbb és legszívhez szólóbb módja.

Segítünk levenni a terhet a válláról, mi mindent elintézünk Ön helyett!
Teljeskörűen intézzük a hajós temetéssel kapcsolatos összes teendőt.

Budapest egyik legelegánsabb hajóján történik a gyászoló tömeg fogadása a Jászai Mari térhez közeli kikötőben. Miután mindenki megérkezett a hajó fedélzetére, a hajó útnak indul észak irányba. Mindeközben megkezdődik az elhunyt búcsúztatása. Legyen szó akár egyházi, vagy akár polgári búcsúztatásról. A búcsút követően a hajó keresztbe fordul a Dunán, majd a gyászoló család a hajó felső szintjéről követheti a hamvak vízrebocsátását, amely teljesen BIO lebomló urnában történik. Miközben a hamvak a vízre kerülnek, a hozzátartozók egy-egy szál virággal tudják el búcsúztatni a szeretett hozzátartozójukat. Szertartás után pedig halotti torra is van lehetőség.

Természetesen, előzetesen teljeskörűen intézzük a hamvasztással kapcsolatos teendőket: megrendelést, elhunyt szállítását a hamvasztó üzembe, illetve a kötelező hamvasztási eszközökkel is ellátjuk (Hamvasztó koporsó, testzsák, urnabetét). Hajós temetés esetén exkluzív bemutató termünkben különböző lebomló BIO urna közül tud választani, hogy minden igényt maximálisan kielégítsünk. Emellett az összes szükséges engedélyt és bejelentést is elvégezzük.

Egyedi lehetőségként csak a mi irodánkban elérhetőek az elhunyt hamvaiból készített egyedi személyes ékszerek. Nyaklánc medalion, karkötő medál, illetve fülbevaló is választható.

Teljes körű hajós temetkezési ügyintézés:
 • Kórházi ügyintézés és hűtési díj rendezése
 • Halotti anyakönyvezés
 • Statisztikai hivatal felé a haláleset bejelentése
 • Hagyatéki ügyintézés
 • Nyugdíj ügyintézése
 • Özvegyi nyugdíj ügyintézése
 • Teljes körű hamvasztási ügyintézés
 • Elhunyt szállítása a hamvasztó üzembe
 • Hamvasztási eszközök ellátása
 • Elhunyt fotójának elkészítése és kihelyezése a hajón
 • Hajós temetési eszközök kiválasztása
 • Elhunyt hamvaiból személyes ékszer készítés
 • Hajós temetés ügyintézés
 • Engedélyek beszerzése hajós szórás esetén
 • Halotti tor megszervezése
 • Hamvak és eszközök szállítása
 • Búcsúztató megszervezése – Egyházi vagy Polgári, Trombitás búcsúzatás „Il Silenzio”
 • Virág, koszorú, dekoráció rendelése és kiszállítása a hajóra
 • Gyászterápia

Keressen minket bizalommal, szaktanácsadónk várja a hívását!

+ 36 30 400 8200

Végtisztesség méltó módon.
Mentesítjük Önt a temetési ügyintézés megpróbáltatásaiktól. Várjuk szeretettel a Mennyei Temetkezés irodájában

Nyitvatartás

 • Hétfőtől - Péntekig
  10:00 - 16:00
 • Szombat/Vasárnap
  Zárva
KIVÁLÓ értékelés
81 vélemény alapján
Köszönetemet fejezem ki a Mennyei Temetkezésnek a kedves és mindenre kiterjedő segítőkész hozzáállásukért. Rendkívüli módon kezelik a váratlan helyzeteket, mindvégig folyamatos a kapcsolattartás. Szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedett voltam.
Borbély
Borbély
2024-01-27
Tisztelt Mennyei Temetkezés! Köszönjük a gyors, pontos ügyintézést, lebonyolítást! Szolgáltatásokkal, kedvességükkel maximálisan meg vagyok elégedve.
Mariann Klimász
Mariann Klimász
2024-01-24
Kedves Mennyei Csapat! Kedves Jefte! Először is nagyon szépen köszönjük a kiemelkedő szolgáltatást amit a Mennyei csapat nyújtott a családnak. Nincsenek szavak hogy mennyire jól lett elintézve minden de ha lennének szavak akkor igy fogalmaznánk: Professzionális, Kedves, Kiemelkedő és Együttérző. Mivel Osztrák volt a kedves édesapu így a külföldi intézni valókat is nagyon profin tudta elintézni a csapat mivel már több tapasztalatuk is van, így szerencsére még a külföldi hatóságokkal se kellett foglalkozni, ami ugye nagyon macerás tud lenni. Nagyon szépen köszönjük a Mennyei csapatnak de főleg Jeftének. Die Familie Knoll bedankt sich sehr herzlich für die professionelle Abwicklung und wir werden die Firma Mennyei mit gutem Gewissen und mit ganzem Herzen weiterempfehlen. Vielen Dank, Familie Knoll
Oliver Matthews
Oliver Matthews
2024-01-19
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. A halálesetkor szokásos hivatalos teendőket és a temetés előkészítésével kapcsolatos feladatokat a cég elintézte helyettünk. Minden teljesen rendben volt. Köszönjük!
Zoltán Diófási
Zoltán Diófási
2024-01-15
Egy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetben, itt valódi segítséget és együttérzést találhat bárki. Maximálisan elégedett voltam mindennel! Ha valaki hozzájuk fordul, valóban nem kell semmivel törődnie, csak a gyásszal, mert minden terhet levesznek az ember válláról, sőt még a leírt szolgáltatásokon felül is volt amiben segítettek. Csak ajánlani tudom!
Attila Maros
Attila Maros
2024-01-15
Édesapám búcsúztatását intézték teljeskörűen,sőt még annál egy kicsit többet is,amiért külön hálás vagyok.Profik,türelmesek és empatikusak.Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zoltán kovács
zoltán kovács
2024-01-15
Maximális körültekintés és szakmai profizmus jellemzi a Mennyei Temetkezést, nagyon köszönöm a segítséget amit kaptam, minden flottul ment.
Andrea Zavagyák
Andrea Zavagyák
2024-01-09
Egy szülő halála hétköznapinak tűnik egészen addig, amíg nem a saját szülőnket veszítjük el. Ezért a temetkezési szolgáltatások igénybevétele sem mindennapos. Egyből és egyszerre kell óriási bizalmat szavazni egy szolgáltatónak. Nagyon hálás vagyok Mártának és Jeftének, hogy empatikusan, profin, rugalmasan és minden kívánságomat teljesítve támogattak ebben a fájdalmas időszakban, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzésétől egészen a gyásszertartás lebonyolításáig. Bátran ajánlom a Mennyei Temetkezést mindenkineki, aki éppen egy hasonló, fájdalmas időszak elé néz.
Laszlo David
Laszlo David
2024-01-08
Jó szívvel ajánlom őket. A szerződésben vállalt feladatokon túlmenően lelki segítséget nyújtottak a gyász elviseléséhez.
István Takó
István Takó
2023-12-29

Kapcsolatok