Koporsós temetések

Koporsós temetések

Legősibb és leghagyományosabb temetési forma a koporsó földbe temetése. Sokan ragaszkodnak ehhez a temetkezési tradícióhoz, teljesen jogosan. Lehetőség van még a koporsót Kriptában is elhelyezni, ekkor egy fémbetétbe kerül az elhunyt, amely hermetikusan kerül lezárásra és így kerül bele a temetési koporsóba, majd a kriptába.

Budapest egész területén az összes állami temetőben, beleértve a Fiumei úti Sírkertet, illetve az összes egyházi temetőben teljeskörűen intézzük a koporsós temetést, akár földbe, akár kriptába helyezés esetén.

Levesszük a válláról a bonyolult ügyintézéssel járó problémákat és aggodalmakat. Nálunk mindent egy helyen el tud intézni!

Mindenre kiterjedően intézzük a dokumentációt a kórházakban / hivatalokban / temetőkben, az összes szükséges engedélyt beszerezzük (ÁNTSZ – Népegészségügyi hivatalban), és a legkiválóbb temetési eszközök közül tudja kiválasztani az Önnek megfelelő darabokat. Legyen szó koporsóról (Kriptás temetés esetében fémbetétről), rögfogóról, sírjelzőről, feliratokról és plakettekről. Megszervezzük a ravatalozást egyházi vagy polgári búcsúztatással, egyedi kívánság esetén trombitás játsza el az „Il Silenzio” című remekművet a sírba helyezésnél. Lehetőséget kínálunk, hogy a ravatalozótól díszes lovaskocsi viszi az elhunytat az utolsó útjára a sírhelyhez. Együttműködő partnereink által pedig segítünk Önnek a sírköves munkálatokban, vagy a virágok, koszorúk és dekorációk megrendelésében, kiszállításában.

Teljes körű koporsós temetkezési szolgáltatások:
 • Kórházi ügyintézés és hűtési díj rendezése
 • Halotti anyakönyvezés
 • Statisztikai hivatal felé a haláleset bejelentése
 • Hagyatéki ügyintézés
 • Nyugdíj ügyintézése
 • Özvegyi nyugdíj ügyintézése
 • Temetkezési eszközök kiválasztása
 • Elhunyt fotójának elkészítése és kihelyezése a ravatalozóban
 • Temetői ügyintézés – Temetés megrendelés, időpont egyeztetés, új / meglévő sírhely megváltás, befizetések
 • ÁNTSZ engedélyek beszerzése
 • Elhunyt öltöztetése
 • Tanatoesztétika – az elhunyt külső megjelenését javítja a temetésen
 • Az elhunyt utolsó útja díszes lovas kocsival a temetőben
 • Búcsúztató megszervezése – Egyházi vagy Polgári, Trombitás búcsúzatás „Il Silenzio”
 • Elhunyt utolsó útja Díszes lovas kocsival a temetőben
 • Virág, koszorú, dekoráció rendelése és kiszállítása a temetésre
 • Sírköves munkálatok intézése
 • Gyászterápia

Keressen minket bizalommal, szaktanácsadónk várja a hívását!

+ 36 30 400 8200

Végtisztesség méltó módon.
Mentesítjük Önt a temetési ügyintézés megpróbáltatásaiktól. Várjuk szeretettel a Mennyei Temetkezés irodájában

Nyitvatartás

 • Hétfőtől - Péntekig
  10:00 - 16:00
 • Szombat/Vasárnap
  Zárva
KIVÁLÓ értékelés
81 vélemény alapján
Köszönetemet fejezem ki a Mennyei Temetkezésnek a kedves és mindenre kiterjedő segítőkész hozzáállásukért. Rendkívüli módon kezelik a váratlan helyzeteket, mindvégig folyamatos a kapcsolattartás. Szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedett voltam.
Borbély
Borbély
2024-01-27
Tisztelt Mennyei Temetkezés! Köszönjük a gyors, pontos ügyintézést, lebonyolítást! Szolgáltatásokkal, kedvességükkel maximálisan meg vagyok elégedve.
Mariann Klimász
Mariann Klimász
2024-01-24
Kedves Mennyei Csapat! Kedves Jefte! Először is nagyon szépen köszönjük a kiemelkedő szolgáltatást amit a Mennyei csapat nyújtott a családnak. Nincsenek szavak hogy mennyire jól lett elintézve minden de ha lennének szavak akkor igy fogalmaznánk: Professzionális, Kedves, Kiemelkedő és Együttérző. Mivel Osztrák volt a kedves édesapu így a külföldi intézni valókat is nagyon profin tudta elintézni a csapat mivel már több tapasztalatuk is van, így szerencsére még a külföldi hatóságokkal se kellett foglalkozni, ami ugye nagyon macerás tud lenni. Nagyon szépen köszönjük a Mennyei csapatnak de főleg Jeftének. Die Familie Knoll bedankt sich sehr herzlich für die professionelle Abwicklung und wir werden die Firma Mennyei mit gutem Gewissen und mit ganzem Herzen weiterempfehlen. Vielen Dank, Familie Knoll
Oliver Matthews
Oliver Matthews
2024-01-19
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. A halálesetkor szokásos hivatalos teendőket és a temetés előkészítésével kapcsolatos feladatokat a cég elintézte helyettünk. Minden teljesen rendben volt. Köszönjük!
Zoltán Diófási
Zoltán Diófási
2024-01-15
Egy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetben, itt valódi segítséget és együttérzést találhat bárki. Maximálisan elégedett voltam mindennel! Ha valaki hozzájuk fordul, valóban nem kell semmivel törődnie, csak a gyásszal, mert minden terhet levesznek az ember válláról, sőt még a leírt szolgáltatásokon felül is volt amiben segítettek. Csak ajánlani tudom!
Attila Maros
Attila Maros
2024-01-15
Édesapám búcsúztatását intézték teljeskörűen,sőt még annál egy kicsit többet is,amiért külön hálás vagyok.Profik,türelmesek és empatikusak.Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zoltán kovács
zoltán kovács
2024-01-15
Maximális körültekintés és szakmai profizmus jellemzi a Mennyei Temetkezést, nagyon köszönöm a segítséget amit kaptam, minden flottul ment.
Andrea Zavagyák
Andrea Zavagyák
2024-01-09
Egy szülő halála hétköznapinak tűnik egészen addig, amíg nem a saját szülőnket veszítjük el. Ezért a temetkezési szolgáltatások igénybevétele sem mindennapos. Egyből és egyszerre kell óriási bizalmat szavazni egy szolgáltatónak. Nagyon hálás vagyok Mártának és Jeftének, hogy empatikusan, profin, rugalmasan és minden kívánságomat teljesítve támogattak ebben a fájdalmas időszakban, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzésétől egészen a gyásszertartás lebonyolításáig. Bátran ajánlom a Mennyei Temetkezést mindenkineki, aki éppen egy hasonló, fájdalmas időszak elé néz.
Laszlo David
Laszlo David
2024-01-08
Jó szívvel ajánlom őket. A szerződésben vállalt feladatokon túlmenően lelki segítséget nyújtottak a gyász elviseléséhez.
István Takó
István Takó
2023-12-29

Kapcsolatok